desember 2014

Jeg elsker street fashion

Jeg henger relativt mye på Tumblr.com  (trykk på linken og du kommer til min personlige. Legg meg gjerne til :D ) og der finner jeg en del av min "daglig" inspirasjon.
For øyeblikket er det stort salg på min favoritt street fashion nettbutikk Romwe med opptil 60% . Er dere som meg som liker å handle på salg, så burde dere absolutt sjekke det ut. 

Der har de alt fra kule leggings/strømpebukser til comic prints på t-shirts. En av mine favoritter og som jeg har selv er space cat:


Trykk på bildet for å komme til produktet

 

Eller andre søte gensere, hvem liker vel ikke despicable me?


Trykk på bildet for å komme til produktet

 

Det er så innmari mye jeg kunne tenkt meg selv. Hadde jeg hatt alle verdens penger ville det gått til en ny garderobe. Elsker store gensere og Romwe er eksperter på kule gensere. Kanskje det skal bli mitt neste nyttårsforsett? Å gå fullt ut for EN bestemt still. Er litt sånn som har litt av alt jeg. Så det hadde egentlig kunnet lønne seg veldig med noen nye klær i samme stil som resten. Slik at jeg kan slippe den "litt her og litt der" :D
#nyttår 

(Dette innlegget er sponset med linker)

Hjemme fra Gran Canaria

 

Da er vi hjemme igjen fra Gran Canaria etter en uke med sol og 25 varmegrader. For første gang på 3-4 år bestemte jeg meg for å sole meg for å faktisk få litt farge. Jeg har vært veldig på den "trenden" i å være hvit. Men nå tenkte jeg at nå er det på tide å se litt frisk ut xD
Så jeg har fått ett lite skille, WOHO.

 

Men la oss begynne med å fortelle litt om hvordan jeg opplevde min aller første syden tur. Jeg har aldri dratt til syden. Jeg har vært i Thailand, men det er jo ikke SYD for Norge og vil heller kalle det en eksotisk ferie. MEN det begynte ihvertfall med en flytur på 6 timer fra Trondheim til Las Palmas flyplass. Jeg fikk møte hele familien til Andreas for første gang på ordentlig. Har vært på restaurant med familien tidligere i år, men det varte i max to timer. Så det var veldig koselig å få snakke litt bedre med tante, onkel og fettere. Eller som de kaller det - søskenbarn.


på flyet en tidlig morgen.

Da vi kom frem fikk jeg hilse på besteforeldrene hans. Relativt nervøs, for det er jo tross alt familien hans som jeg ønsker at skal akseptere meg og ikke synes jeg er en helt wierdo. Huset dems var på 4 etasjer (øverste delene var ett tak veranda) og nederste befant det seg ett basseng. Andreas og de andre fetterene hans bestemte seg for å leke med vannball fra vær sin side av bassengkanten. Da Andreas skulle lene seg for å hente opp ballen fra bassenget, klarte jeg ikke å dy meg og dyttet han uti. DUM SOM JEG ER så tenkte jeg ikke lenger enn lek og det viste seg at han hadde MOBILEN SIN I LOMMA. Er det mulig, det første jeg presterer å gjøre foran hele familien hans er å dytte han ut i vannet og ødelegge den NYE IPHONE 6'en hans. 
Han ble faktisk ikke sint og synes heller mer synd på meg for at jeg hadde driti meg ut enn at mobilen hans var blitt ødelagt. Resten av første dagen klarte jeg ikke å se noen inn i øynene og skammet meg fryktlig.
De fleste ble oppgitt så klart, men ingen sure miner, for det var ett uhell og ikke med vilje at jeg skulle ødelegge mobilen hans.

Dag to kom, og jeg våknet opp til dette.For ett nydelig syn <3

Her bodde vi (trykk på bildet)Senere den dagen, nå ble jeg faktisk litt usikker, men vi befant oss bare i huset før det ble kveld og vi tenkte å dra en tur til Puerto Rico. Jeg hadde sett for meg en storby med store kjøpesenter og høye bygninger. Men det var hakket motsatt. Det eneste vi fikk se var hoteller i uendelig fasonger og EN kjøpegate på sikkert 1000 meter med få tall butikker i form av turist-shappe eller jallabod og en haug med resturanger som serverte det samme. Enten kina mat eller no kjøtt. Vi endte opp med å spise på kina buffeet og gikk deretter å kikket. 
Jeg ble sjokkert over prisene jalla butikkene skulle ha. Det er helt latterlig scam og bare tull. Min store skuffelse var at det ikke var NOE reelt i Puerto Rico (eller hele sør på Gran Canaria)
Jeg ville ikke valgt å dra hit igjen med det første. Dette er en plass man bare skal sole seg vær dag, bade i sjøen (som var veldig kaldt til du hadde vendt deg til det xD) og spise tørt kjøtt (nordiske retter). Hva folk som er i syden ofte kanskje ville kaldt typisk syden?


Selv om skuffelsen var stor etter dag nr.2 så stoppet det meg ikke fra å nyte solen og bare slappe av med min bedre halvdel <3
Så dag 3 bestemte vi oss for å gå til stranden.

UFATTELIG fint var det å se blått vann for første gang.
Så var det å bade og sole seg resten av dagen :D
Det var faktisk litt kjølig den dagen og utsikten bestod av fancy hoteller og blått vann (og ofc en haug med mennesker) Føltes nesten som om jeg var i Norge siden det var så mange som snakket Norsk hahaha.

Så kom julaften. Jeg hadde forberedt meg på at det ble en gaveløs aften siden jeg hadde åpnet de gavene jeg hadde fått av venner hjemme. Men slik ble det altså ikke.
Dagen gikk på å slappe av (nok en gang) med askepott og de tre nøtter på TV'en og lukten av mat som familien hans laget.
Klokken ble 5-6 og vi spiste perfekt Ribbe og koste oss masse. De begynte med å dele ut pakker ekstremt fort etter middagen. Jeg er vandt til å måtte vente i 3 timer +.
Han minste fikk lov til å lese opp og dele ut. Her var det regler på gaveåpningen. De leste opp og delte ut alle gavene først, SÅ skulle vi åpne de på tur en etter en hvor folk måtte se på, så klart. Jeg er vandt til det jeg også, men at man åpner de samme tid man får de utlevert.


Misfornøyd fordi vi er sultne NÅ.

Andreas og jeg hadde bestemt oss for å ikke gi hverandre gave, for det var meningen at den ene flybilletten som vi spleiset på skulle være gave til oss. Men den ble betalt av besteforeldrene hans siden vi ikke skulle sove på hotell allikevel og det var plass til oss i huset. Flybilletten til Andreas var julegaven hans mens flybilletten min (som egentlig skulle være hotell opphold) var bursdagsgaven hans. Tenk å få det, flybilett til dama i bursdagsgave.  Hadde Andreas vært hvem som helst andre hadde han krevd noe til seg selv. ANYWAYS. Så det endte jo opp med at ingen av oss hadde gitt hverandre noe. Og dette fikk vi vite 1 dag før vi dro. 
 Vi fikk utdelt gaver, jeg fikk faktisk noen, 2 fra syden nissen (som var besteforeldrene), en fra moren og en fra søsteren til Andreas. Og helt plutselig, roper den minste ut "Til Benedikte fra Andreas". Jeg ble helt stiv og stirret på Andreas og pakken jeg fikk levert og utbryter "MEN VI SKULLE IKKE GI HVERANDRE NOE, JEG HAR JO INGENTING TIL DEG"
Da jeg endelig fikk åpne den, viste deg seg at det var EN FREAKIN' SAILOR MOON STICK OMGOMGOMG. FOR DET FØRSTE BEGYNTE JEG Å GRÅTE FORDI HAN HADDE GITT MEG NOE AT ALL, ÅSÅ HJALP DET IKKE PÅ TÅRENE AT DET VAR NOE JEG ØNSKET MEG OOOOOG SOM JEG KAN BRUKE TIL COSPLAYET MITT SOM SKAL KOMME NÅ I 2015. Så da sitter jeg der å kleiner meg enda mer ut foran hele familien hans, ødelegger mobilen hans og gråter fordi han gir meg gave.  
 De neste dagene shoppet vi noen gensere, solte oss mer, spiste nok mat og jeg spilte mini golf for første gang. Jupp du hørte riktig, for første gang. Folk syns jeg var rar som ikke hadde spillt det før, men jeg har dessverre ikke opplevd så mye fancy i mitt liv xD
Så scoren ble at Andreas vant og søsteren på 2.plass hvor begge hadde en score på noe å 70. Så kom jeg på siste med noe å 90 haha. Syns jeg var ganske flink da til at det var første gang #stolt .Samme dag som vi spilte mini golf, bestemte vi for å ta oss tatovering, sånn litt på sparket. Andreas tok Otoko på lange fingeren. Som betyr Mann, som navnet hans betyr.


Mens jeg tok Sachi (du kan lese ett blogginnlegg om det her). Originalt betyr det Happiness eller i navn forstand "child of bliss" men er også brukt til å forklare at noen er velsignet. Som Benedikte betyr. Sachi både ser og høres finest ut, og jeg er ekstremt lykkelig for øyeblikket. Så det er ett godt minne for livet. Den tatoveringen presterte jeg å ta på ribbeinet, rett under puppen på høyre side og det gjorde sånn passe vondt. Det er sikkert sånn det kjennes ut å ha rier. Kroppen som cringer sammen og du får ikke til å puste eller å snakke når nåla lager streker i huden din. 

Det var min tredje tatovering og flere skal det bli, men resten på venstre armen.


 En ting er sikkert, borte bra men hjemme best. Det er godt å komme hjem til 3 meter snø, en atmosfære som håret mitt klarer å leve i og ett kaldt soverom med dobbeltdyne slik at jeg kan ligge inntil Andreas uten å svette ihjel <3

Så dette var min juleuke. Hvordan har din vært? og fikk du noe fint? :D
La meg få vite som kommentar.  

Ønskeliste til jul

 

Har du laget ønskeliste enda?

Hvert år spør folk hva jeg ønsker meg og jeg klarer aldri å svare på stedet fordi jeg har glemt det eller ikke kommer på noe spesielt. I år tenkte jeg nok en gang å lage en ønskeliste. Jeg er sånn som heller ønsker at familiemedlemmer/venner heller spleiser på EN gave istedenfor mange små ting. Jeg er ikke så glad i å ha masse forskjellig ting og heller glad i det jeg trenger eller ønsker meg. 

I år er jeg veldig kravstor ser jeg. Jeg er ikke vant til å få dyre ting og krever det gjør jeg heller ikke. Men i år skal jeg sette lista litt høyt, så kanskje familien spleiser eller gir meg penger til at jeg kan til slutt kjøpe meg det jeg ønsker meg selv HØHØ.

I år blir det også en veeeeeldig annerledes jul. Jeg skal til Gran Canaria (Puerto Rico) med Andreas og familien hans. Jeg har aldri vært i syden, utenom en Thailand tur som bestod hovedsaklig av Bangkok og familien til venninnen min, BEST TRIP EVER! Anyways, SYDEN PÅ JULAFTEN aka ingen snø. Det blir rart. Og SYDEN halloooo, aldri vært der. Så Andreas og jeg har spleiset på billett som julegave til hverandre, og det er mer enn jeg kan ønske. Å kunne få lov til å feire jul med han i det hele tatt <3 og at familien hans er så snill og lar meg få lov til å være med å tilbringe jul med dem. 

Hvor skal du feire jul?


I dag er det også 6 måneder siden vi ble sammen. YAY :D
Tegnet oss jeg <3 


På ønskelisten ligger det bland annet min favoritt hårolje som har gått tom Macadamia Natural Oil og Kingdom Hearts 2.5 collectors edition til PS3, og siden jeg ikke lenger har PS3, må jeg ønske meg det og xD


OG SE PÅ SHIRO FIGUREN, SO BEAUTIFUL <'3 T^T
og ofc noe mer ubrukelig beautiful stuff, sailor moon wand <3

  

 

Shit, beste jeg har prøvd!

OK, så jeg har heeeeeele livet hatt problemer med uren hud. Jeg har alltid hatt kviser og jeg har prøvd det meste. Jeg ga opp veldig når det kom til hudprodukter og fant ut atdet beste for meg var rett og slett å ikke bruke noe i det hele tatt.


(illustrasjonsbilde)


For en uke siden kikket jeg på Internett etter nye hår produkter. Jeg kom tilfeldigvis over ett rense KIT som var veldig billig.  Det var 150 kroner for 5 sett med rens og kremer. Jeg søkte det opp og leste litt på det. For det første ble jeg umiddelbart tiltrukket av designet, deretter fant jeg ut som ALLER største pluss - det er IKKE testet på dyr og laget av naturlige ingredienser. Det har alltid vært mine krav til hudprodukter og sminke. Det kostet 150 kroner og ble sendt fra Oslo med gratis frakt, så jeg tenkte at dette skulle jeg faktisk prøve.

Jeg mottok det etter ett døgn, det var relativt små flasker, men det man regnet med for ett KIT på 5 deler. Du trenger utrolig lite i hånden for å dekke hele fjeset. Jeg begynte samme kvelden som jeg fikk det. Rens - spray - nattkrem. Allered DAGEN etter var det synlig mindre rødhet og kvisene hadde sunket. Jeg repeterte med dagkrem og fortsatte samme rutinen hver dag hele uken. Og jeg må si....huden min har ALDRI vært mykere, jevnere og det er nesten ikke tegn på en eneste kvise. 
Jeg har aldri trodd på sånne reklamer om uren hud. Men det her funker faktisk! 
Det heter CLEAR START og er laget av Dermalogica.
Til vanlig koster settet 300 kroner. Noe som jeg synes er dyrt. Men akkurat nå har de halv pris!
Verdt å prøve om du sliter med uren hud og har 150 kroner til overs. Til vanlig koster single flasker rundt samme pris og kittet er perfekt å prøve uten å føle du har kastet bort penger om du ikke synes det virker.(jeg tror jeg skal hamstre litt mens det er på salg)

innlegget er IKKE sponset, det er rett og slett noe jeg vil formidle fordi jeg syntes produktet var bra!

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits