oktober 2011

MISTET

Ja, etter vi kom hjem fra Polar Party var jeg for lat til å sette opp pc'en inntil nå i går siden vi fikk det nye rommet vårt. Hvertfall, noen dager før da bestemte Christer og jeg for å sjekke om det gikk ann å se på filmen på xboxen fra den eksterne harddisken min. Så jeg plugget den i, fikk åpnet filen men det var ingenting der. Så antok jeg at det ikke gikk og koblet den ut igjen.
Da jeg skulle hente noen bilder fra den eksterne harddisken på pc'en i går, fikk jeg se at ALT var borte, alt jeg har tegnet og laget, alle bildene mine, alle filmene og seriene mine, alt....altaltalatlalatlatlatlatal. ALT BORTE!

Jeg hadde 3 cd'er med bilde backup som jeg lagde i MAI. Noe som er en rimelig god god stund siden. Så ja, all inspiriasjonen min, alle de nyeste bildene av meg, alle tingene jeg NOEN GANG HAR TEGNET PÅ DATAEN. Alt, borte. Værste mareritettet som kan skje har skjedd.

Ikke nok med det, men dataen min er retardet og klarer ikke avinnstallere programmer etc uten at den skrus seg av randomly, så det betyr også at jeg ikke kan gjenopprette NOEN filer at all. Så ja, lost.
Sender pc'en inn på reprasjon og skal bytte og oppgradere noen deler i den, så blir det sikkert bedre etter det.

TIPSET I DAG ER DA:
IKKE putt hardisken din i xboxen.

Coscon 2

Så på lørdag var jeg på Coscon 2 i Oslo på kongreshallen der. Har vært i Sverige i dag og hamstra til PP som er på tirsdag så har ikke hatt tid til å blogge.
SÅ ja, her er noen få bilder av alt som skjedde. Jeg sov hos Nina og vi våkna gry tidlig for å stelle oss. Chakki lagde stekt ris og egg med funky krydder som var godt, til frokost :>

Så tok vi bussen, kjeeeeempe flaut å gå ute med cosplayet hahaha, must say.
På bussplassen møtte vi unexpected mennesker, Isah, Naru'n'Julie :D^

Så da tok vi bussen sammen. Kom til Oslo og loka, der møtte jeg også blant annet Kristoffer og Andreas :D3
bilder under :>Nina og meg er G


Troll og Orc, nå er jeg noob og sier, jeg aner ikke hva slags class de skal være eller hva slags gear de har på seg. Men ser ut som en Hunter og Shaman? :o


To random, kakashi and Naruto


Andreas og Kristoffer


Isah aka stocking, Naru, Naito aka Hatsune Miku & Julie aka Panty


Så spiste Nina og jeg sushi, tempura maki med reke og kylling, og laks/advokado


Candy som Isah hadde med, sånne som de svarte puffene i Spirited away spiser :D
Fikk vondt i tennene av de da ;_; for mye sukker, må til tannlegen

TROLL'D

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits