mai 2015

Malt stua

Så, når jeg først flyttet inn til Andreas, bodde han i en kjellerleilighet hvor alle veggene var RØD og det var ganske rotete, malplasserte møbler i alle former og fasonger med mer. 
Jeg har helt fra jeg flyttet hit i August i fjord, ryddet litt og litt og sortert ting på plass. Kastet masse og fått litt mer orden på ting. Selvsagt har min kjære Andreas vært en god støttespiller i hele opplegget, så god at han bestemte å innfri ønsket mitt om å male stuen. Kontaktet huseieren, fikk klar beskjed, og GÅ!
Vi brukte 2 dager på å male stuen fra rød til hvit. Det trengtes 3 lag hahaha, i tilegg malte jeg pulten jeg bruker. Jeg kan ikke forestille meg over da jeg kom hit at pulten var bombadert med skrot og at det så ut som en SIKKELIG rotebule. (ikke det at jeg er noe ryddig selv, jeg HATER å rydde, men jeg liker å ha det fint rundt meg xD)

Sånn så det ut når vi skulle begynne å male, jeg er for korttenkt og tenkte ikke å vise før og etter bilde ;'D
 

Når vi var ferdig, så det sånn her ut :D

 


Og på veggen mitt awesome maleri av Kamina ;D
Vurderer å spørre om det var interesse for å kjøpe slike maleri av valgfri karakter? Ville du hatt ett sånt?


Hyllene over PC'en

Jeg samler på Buddah, så her er min samling så langt (noen er fra Nina) <3
Forskjellig steiner, som blant annet Lavasand :oooLove Hina, yndlings mangaen til Andreas og meg :DSailor Moon wand og Kill la Kill prop og figurer fra WoW og Adventure Time WOHO! Her er tingene i hylla 8D
"just oooone amibo" said them all. Moren til Tord (en kompis av oss) har hekla Lapras, den ble KJEMPEFIN :D
Og det som har vært så fint med Andreas og meg er at vi begge to har ubevisst kjøpt det motsatte Pokemon spillet enn den andre. Så nå har vi BEGGE versjonene av samme spill WOHO. For mange pokemon spill tho hahah. NVM, går ikke ann å ha for mye.Noen av mine favorittspill, Kingdom Hearts <3Bak TV'en skjuler det seg noe AMAZING (inntil vi finner bedre plass)Ratchet and Clank som Pål (vanilla Cosplay) ga til Andreas, HERREGUD den er så utrolig nydelig, og kjempe stoooor. 
Du er best Pål <3

 

Så nå skal vi kose oss i Charmander og Luna Kigurumier i den "nye" stua vår.

Poem and Andy is out! 
 

Banzaicon

Da har årets første con vært og jeg er fornøyd. Vi var på Banzaicon som holdes i Larvik vær april. Her er en link til ett avis innlegg om Banzaicon. Jeg vil gjerne lage Sailor Moon kjolen en gang til og MYE finere. Nå kjørte jeg ett lite budsjett, så jeg jobbet veldig mye med det jeg hadde hjemme fra før til kjolen. Det gjaldt også restene fra Ahri kostymet, som du kan se her:SNSD Ahri fra League of Legends. Min kjære Andreas hadde kjøpt Nekomimi ører til meg! Derfor ser ørene mine så store ut, jeg måtte custome lage ører som passer til nekomimi. Nekomimi er ører som beveger på seg ut i fra hvordan du føler deg! Om du vil se en video av det, skal jeg linke til en av mine venninners youtube video i bunn av innlegget. Hun er mega søt. eneste bildet jeg har av hele kostymet, og jeg ser SÅ SINT UT xD 
hahahah, det var VELDIG kaldt ute, så utrolig vanskelig å konsentrere seg selvom jeg trodde jeg smilte hele tiden.Så var jeg så heldig at jeg fikk samarbeide med Mercas cosplay (en jentegjeng fra Trondheim som har drevet med cosplay ganske lenge) Vi valgte at vi alle skulle være en Ahri hver i forskjellig skins. Dette var dag 2. Dag 1 var jeg Sailor Moon sammen med Andreas som Tuxedo Mask <3
Etterpå danset vi på maskeradeball sammen, det var utrolig romantisk faktisk. Andreas er jo danselærer så  han kan sine moves. Jeg har det på film HER, du kan så vidt skildre oss litt fra 0:09 - 0:12, men jeg har spurt om å få hele klippet av han som filmet oss.

Det her må være mitt favorittbilde av oss to <3 Det var vel det, sjekk ut min facebook side for mer cosplay og tutorials.

NEKOMIMI tutorial

|
v

RtrlSuULigc
Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits