Malt stua

Så, når jeg først flyttet inn til Andreas, bodde han i en kjellerleilighet hvor alle veggene var RØD og det var ganske rotete, malplasserte møbler i alle former og fasonger med mer. 
Jeg har helt fra jeg flyttet hit i August i fjord, ryddet litt og litt og sortert ting på plass. Kastet masse og fått litt mer orden på ting. Selvsagt har min kjære Andreas vært en god støttespiller i hele opplegget, så god at han bestemte å innfri ønsket mitt om å male stuen. Kontaktet huseieren, fikk klar beskjed, og GÅ!
Vi brukte 2 dager på å male stuen fra rød til hvit. Det trengtes 3 lag hahaha, i tilegg malte jeg pulten jeg bruker. Jeg kan ikke forestille meg over da jeg kom hit at pulten var bombadert med skrot og at det så ut som en SIKKELIG rotebule. (ikke det at jeg er noe ryddig selv, jeg HATER å rydde, men jeg liker å ha det fint rundt meg xD)

Sånn så det ut når vi skulle begynne å male, jeg er for korttenkt og tenkte ikke å vise før og etter bilde ;'D
 

Når vi var ferdig, så det sånn her ut :D

 


Og på veggen mitt awesome maleri av Kamina ;D
Vurderer å spørre om det var interesse for å kjøpe slike maleri av valgfri karakter? Ville du hatt ett sånt?


Hyllene over PC'en

Jeg samler på Buddah, så her er min samling så langt (noen er fra Nina) <3
Forskjellig steiner, som blant annet Lavasand :oooLove Hina, yndlings mangaen til Andreas og meg :DSailor Moon wand og Kill la Kill prop og figurer fra WoW og Adventure Time WOHO! Her er tingene i hylla 8D
"just oooone amibo" said them all. Moren til Tord (en kompis av oss) har hekla Lapras, den ble KJEMPEFIN :D
Og det som har vært så fint med Andreas og meg er at vi begge to har ubevisst kjøpt det motsatte Pokemon spillet enn den andre. Så nå har vi BEGGE versjonene av samme spill WOHO. For mange pokemon spill tho hahah. NVM, går ikke ann å ha for mye.Noen av mine favorittspill, Kingdom Hearts <3Bak TV'en skjuler det seg noe AMAZING (inntil vi finner bedre plass)Ratchet and Clank som Pål (vanilla Cosplay) ga til Andreas, HERREGUD den er så utrolig nydelig, og kjempe stoooor. 
Du er best Pål <3

 

Så nå skal vi kose oss i Charmander og Luna Kigurumier i den "nye" stua vår.

Poem and Andy is out! 
 

Én katt

PandaCat~<3

06.05.2015 kl.16:33

Peent maleri! ville gjerne hatt det ja!

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits