Amsterdam - EM i Pokèmon

Nå gidder jeg ikke å vente på de videoopptakene jeg gjorde i Nederland lenger. For de får jeg aldri xD

Så får jeg heller fortelle litt og vise til de få bildene jeg tok. 
Hvert år har Andreas og kompisene hans dratt til Amsterdam og Arnhem for å være med i Europamesterskap i Pokèmon. Så i år fikk jeg være med. Det er vel første gang han har tatt med en jente dit, selv om han hadde kjæreste de forrige årene han dro dit. Jeg hadde vel hørt ville historier om hva som foregår hvert år dem drar til Nederland - så jeg forventet mye.

Vi tok fly fra Trondheim - Oslo, så Oslo - Amsterdam. Når vi var ankommet Amsterdam tok vi toget til byen for at jeg kunne se byen ettersom vi ikke skulle sove der og det  var min første gang. Vel, det var vel en helt vanlig by. Vertfall på dagtid. Vi gikk gjennom red light på dagtid, og jeg skvatt til da Andreas sier "oi, sje" og når jeg snur meg er det første jeg ser ett par nakne pupper. Red Light Distrikt er visst åpent på dagtid, men med totalt 20 jenter i vinduene, i forhold til 200 på kveldstid. Det var veldig merkelig og uvant, det føltes som om vi gikk inn i en garderobe med jenter som skulle skifte, så min første reaksjon var å skjule øynene til typen mens jeg skriker "ÆÆÆ IKKE SE". De to andre vi dro med lo bare av meg, for disse gutta var jo vant til det, ettersom det var noe de opplevde vært år. Red Light Distrikt er noen gå gater i Amsterdam som er vel rett sagt prostitusjons gate, med natt klubber, coffee shops og sex butikker. Kort oppsummert.

Når vi var ferdig kikket i Amsterdam tok vi toget videre til Arnhem, det ligger ca 1 time unna.
Vi hadde bestilt suite, faktisk. Ett stort rom med boblebad og king size seng vi kunne sove 4 i. Vi kom begge to frem til at det var faktisk FOR stor seng. Vi liker å ligge inntil hverandre, men her sklei vi automatisk på vær vår side om natten fordi senga var SÅ STOR hahaha.

Rommet og hotellet i Arnhem var fint. Vi gikk ett par turer i byen på morgenen og litt for å spise middag på kvelden. Det skjedde ikke stort. Gutta satt som regel i lobbyen og drakk øl og spillte for å forberede seg til lørdagen og søndagen da Pokèmon matchene skulle avholdes.
Jeg kan nevne at jeg hadde VERSTE influensaen jeg noen gang har hatt på turen. Jeg ville bare ligge å sove hele dagen og natta, men strevde meg gjennom dagene for å få oppleve turen på beste måte. Det endte jo selvsagt med at jeg smitta både Andreas og ett par andre.  


Middags gutta


Spiller i lobby'n

Så blei det lørdag, og jeg var i dårligere form enn NOEN SINNE. Så jeg satt der og hosta til jeg holdt på å spy og tårene rant, hahaha (tårene bare rant av seg selv av all hostingen og hvor ufattelig ubehagelig jeg hadde det). Hodet eksploderte og jeg gjorde alt jeg kunne for å ikke ha det helt jævlig. Prøvde å ligge ned under jakka vær gang det var pause etter en match. En Pokèmon match varer i ca 60 min. Men det er ikke alltid man spiller så lenge, og når tiden er ute, så er det ca 30 min før det starter en ny kamp. Det skulle spilles hele 9 runder....jeg spilte 6 av de. Hvor jeg vant 2, tapte 2 og ble uavgjort 2. Vil si det er relativt bra med en kortstokk jeg spilte kvelden før og mot folk som har spilt i 100 år når jeg bare har spilt siden mai i fjor. 


Det er desverre det eneste bildet jeg har av turneringen.

Vi var ferdig med lørdagen. Andreas og jeg bestemte oss for at det ikke var noen vits å dra søndagen, for da skulle bare de som kom til finalen spille uansett. Så vi lå og sov begge to nesten hele dagen. Begge var blitt syk og den ene prøvde å trøste den andre og vica versa. Vi var i Nederland fra Torsdags morran til Tirsdag ettermiddag. Mandagen gikk til å kikke en siste gang i Arnhem og kjøpe litt spill og diverse godteri faktisk. Så bar det heimat. Og jeg trodde jeg skulle dø. Når du har influensa er alt TETT. Så ørene mine holdt på å sprenges de gangene vi skulle lande. Det var så grusomt at jeg klarte ikke slutte å gråte. Tips, ALDRI FLY NÅR DU ER SYK. Det var så ille at jeg vurderte å ta 10 timer med tog hjem fra Oslo S fremfor å fortsette flyreisen som varer 45 minutter.
MEN alt i alt, det var en ekstremt koselig tur, hvor det ikke skjedde like mye som jeg forventet (med tanke på de ville historiene jeg hadde hørt), men allikevel koselig. 
Beklager at jeg ikke har flere bilder å vise haha.  

Ingen kattepuser :(

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits