Godt Nytt År

I år skal jeg sette meg noen enkle nyttårsforsett.

  1. Rydde opp på facebook. Selv om det er koselig med gamle minner, så går livet fremover. På tide å slette gamle bilder og få plass til nye. Det er også greit å rydde opp på vennelista, interesser og skolegang/jobb. SO GO GET THAT FACEBOOK. Det er tross alt en del av livet ditt som folk ser på mest.

  2. SLUTT Å DRIKKE BRUS BARE FORDI KJÆRESTEN DIN GJØR DET. Jeg er faktisk ikke så glad i brus en gang og før jeg møtte Andreas drakk jeg brus ekstremt sjeldent og opplevde at jeg ikke måtte FISE HELE TIDEN og at jeg ikke var 5 kilo tyngre xD
    Så av ren latskap drakk jeg brus istedenfor å gå på kjøkkenet å hente vann. Jeg skal begynne med mine gamle vaner igjen rett og slett. Også er det alt det maset om å trene, jeg skal hvertfall bli mer aktiv!

  3. Lage meg en ny layout på bloggen og Poem cosplay facebook siden min. Det er ett nytt år, ny "mote" og her trengs det en oppdatering. På tide å flexe frem skillsa mine å gjøre det hakket bedre!

  4. Få en jobb jeg trives med. Jeg er lei av å jobbe i butikk i 7 år, jeg vil ha bruk av utdanningen min. Så å lete etter ett reklamebyrå eller trykkeri ville vært perfekt! Og med ny jobb, spare til BSU og bruke pengene med vett.

  5. Som jeg skrev i ett tidligere innlegg, oppdatere garderoben og sminkepungen. Ut med gammelt og utgått på dato, inn med nye og spennende. Dette gjelder også på cosplay fronten. Lage noen større og finere cosplay som jeg bruker god tid på istedenfor mange små :3

 

Føler nyttårsforsettet mitt går veldig på å rydde opp i gamle ting. Men jeg liker det. Når jeg møtte Andreas, møtte jeg en ny start på hverdagen. Flyttet fra venner og familie i vestfold til Trondheim (sør-trønderlag) og da er det ikke noe som "henger igjen". Apropos det, så burde jeg lage en liten en til:

6. Besøke venner og familie oftere (spar litt penger i hverdagen)

Dette klarer jeg!
Ellers feiret vi nyttårsaften med mat hos faren til Andreas og en sammenkomst av venner senere på kvelden :D 
#love #nyttår #midnatts_kyss #raketter

Ingen kattepuser :(

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits