Hjemme fra Gran Canaria

 

Da er vi hjemme igjen fra Gran Canaria etter en uke med sol og 25 varmegrader. For første gang på 3-4 år bestemte jeg meg for å sole meg for å faktisk få litt farge. Jeg har vært veldig på den "trenden" i å være hvit. Men nå tenkte jeg at nå er det på tide å se litt frisk ut xD
Så jeg har fått ett lite skille, WOHO.

 

Men la oss begynne med å fortelle litt om hvordan jeg opplevde min aller første syden tur. Jeg har aldri dratt til syden. Jeg har vært i Thailand, men det er jo ikke SYD for Norge og vil heller kalle det en eksotisk ferie. MEN det begynte ihvertfall med en flytur på 6 timer fra Trondheim til Las Palmas flyplass. Jeg fikk møte hele familien til Andreas for første gang på ordentlig. Har vært på restaurant med familien tidligere i år, men det varte i max to timer. Så det var veldig koselig å få snakke litt bedre med tante, onkel og fettere. Eller som de kaller det - søskenbarn.


på flyet en tidlig morgen.

Da vi kom frem fikk jeg hilse på besteforeldrene hans. Relativt nervøs, for det er jo tross alt familien hans som jeg ønsker at skal akseptere meg og ikke synes jeg er en helt wierdo. Huset dems var på 4 etasjer (øverste delene var ett tak veranda) og nederste befant det seg ett basseng. Andreas og de andre fetterene hans bestemte seg for å leke med vannball fra vær sin side av bassengkanten. Da Andreas skulle lene seg for å hente opp ballen fra bassenget, klarte jeg ikke å dy meg og dyttet han uti. DUM SOM JEG ER så tenkte jeg ikke lenger enn lek og det viste seg at han hadde MOBILEN SIN I LOMMA. Er det mulig, det første jeg presterer å gjøre foran hele familien hans er å dytte han ut i vannet og ødelegge den NYE IPHONE 6'en hans. 
Han ble faktisk ikke sint og synes heller mer synd på meg for at jeg hadde driti meg ut enn at mobilen hans var blitt ødelagt. Resten av første dagen klarte jeg ikke å se noen inn i øynene og skammet meg fryktlig.
De fleste ble oppgitt så klart, men ingen sure miner, for det var ett uhell og ikke med vilje at jeg skulle ødelegge mobilen hans.

Dag to kom, og jeg våknet opp til dette.For ett nydelig syn <3

Her bodde vi (trykk på bildet)Senere den dagen, nå ble jeg faktisk litt usikker, men vi befant oss bare i huset før det ble kveld og vi tenkte å dra en tur til Puerto Rico. Jeg hadde sett for meg en storby med store kjøpesenter og høye bygninger. Men det var hakket motsatt. Det eneste vi fikk se var hoteller i uendelig fasonger og EN kjøpegate på sikkert 1000 meter med få tall butikker i form av turist-shappe eller jallabod og en haug med resturanger som serverte det samme. Enten kina mat eller no kjøtt. Vi endte opp med å spise på kina buffeet og gikk deretter å kikket. 
Jeg ble sjokkert over prisene jalla butikkene skulle ha. Det er helt latterlig scam og bare tull. Min store skuffelse var at det ikke var NOE reelt i Puerto Rico (eller hele sør på Gran Canaria)
Jeg ville ikke valgt å dra hit igjen med det første. Dette er en plass man bare skal sole seg vær dag, bade i sjøen (som var veldig kaldt til du hadde vendt deg til det xD) og spise tørt kjøtt (nordiske retter). Hva folk som er i syden ofte kanskje ville kaldt typisk syden?


Selv om skuffelsen var stor etter dag nr.2 så stoppet det meg ikke fra å nyte solen og bare slappe av med min bedre halvdel <3
Så dag 3 bestemte vi oss for å gå til stranden.

UFATTELIG fint var det å se blått vann for første gang.
Så var det å bade og sole seg resten av dagen :D
Det var faktisk litt kjølig den dagen og utsikten bestod av fancy hoteller og blått vann (og ofc en haug med mennesker) Føltes nesten som om jeg var i Norge siden det var så mange som snakket Norsk hahaha.

Så kom julaften. Jeg hadde forberedt meg på at det ble en gaveløs aften siden jeg hadde åpnet de gavene jeg hadde fått av venner hjemme. Men slik ble det altså ikke.
Dagen gikk på å slappe av (nok en gang) med askepott og de tre nøtter på TV'en og lukten av mat som familien hans laget.
Klokken ble 5-6 og vi spiste perfekt Ribbe og koste oss masse. De begynte med å dele ut pakker ekstremt fort etter middagen. Jeg er vandt til å måtte vente i 3 timer +.
Han minste fikk lov til å lese opp og dele ut. Her var det regler på gaveåpningen. De leste opp og delte ut alle gavene først, SÅ skulle vi åpne de på tur en etter en hvor folk måtte se på, så klart. Jeg er vandt til det jeg også, men at man åpner de samme tid man får de utlevert.


Misfornøyd fordi vi er sultne NÅ.

Andreas og jeg hadde bestemt oss for å ikke gi hverandre gave, for det var meningen at den ene flybilletten som vi spleiset på skulle være gave til oss. Men den ble betalt av besteforeldrene hans siden vi ikke skulle sove på hotell allikevel og det var plass til oss i huset. Flybilletten til Andreas var julegaven hans mens flybilletten min (som egentlig skulle være hotell opphold) var bursdagsgaven hans. Tenk å få det, flybilett til dama i bursdagsgave.  Hadde Andreas vært hvem som helst andre hadde han krevd noe til seg selv. ANYWAYS. Så det endte jo opp med at ingen av oss hadde gitt hverandre noe. Og dette fikk vi vite 1 dag før vi dro. 
 Vi fikk utdelt gaver, jeg fikk faktisk noen, 2 fra syden nissen (som var besteforeldrene), en fra moren og en fra søsteren til Andreas. Og helt plutselig, roper den minste ut "Til Benedikte fra Andreas". Jeg ble helt stiv og stirret på Andreas og pakken jeg fikk levert og utbryter "MEN VI SKULLE IKKE GI HVERANDRE NOE, JEG HAR JO INGENTING TIL DEG"
Da jeg endelig fikk åpne den, viste deg seg at det var EN FREAKIN' SAILOR MOON STICK OMGOMGOMG. FOR DET FØRSTE BEGYNTE JEG Å GRÅTE FORDI HAN HADDE GITT MEG NOE AT ALL, ÅSÅ HJALP DET IKKE PÅ TÅRENE AT DET VAR NOE JEG ØNSKET MEG OOOOOG SOM JEG KAN BRUKE TIL COSPLAYET MITT SOM SKAL KOMME NÅ I 2015. Så da sitter jeg der å kleiner meg enda mer ut foran hele familien hans, ødelegger mobilen hans og gråter fordi han gir meg gave.  
 De neste dagene shoppet vi noen gensere, solte oss mer, spiste nok mat og jeg spilte mini golf for første gang. Jupp du hørte riktig, for første gang. Folk syns jeg var rar som ikke hadde spillt det før, men jeg har dessverre ikke opplevd så mye fancy i mitt liv xD
Så scoren ble at Andreas vant og søsteren på 2.plass hvor begge hadde en score på noe å 70. Så kom jeg på siste med noe å 90 haha. Syns jeg var ganske flink da til at det var første gang #stolt .Samme dag som vi spilte mini golf, bestemte vi for å ta oss tatovering, sånn litt på sparket. Andreas tok Otoko på lange fingeren. Som betyr Mann, som navnet hans betyr.


Mens jeg tok Sachi (du kan lese ett blogginnlegg om det her). Originalt betyr det Happiness eller i navn forstand "child of bliss" men er også brukt til å forklare at noen er velsignet. Som Benedikte betyr. Sachi både ser og høres finest ut, og jeg er ekstremt lykkelig for øyeblikket. Så det er ett godt minne for livet. Den tatoveringen presterte jeg å ta på ribbeinet, rett under puppen på høyre side og det gjorde sånn passe vondt. Det er sikkert sånn det kjennes ut å ha rier. Kroppen som cringer sammen og du får ikke til å puste eller å snakke når nåla lager streker i huden din. 

Det var min tredje tatovering og flere skal det bli, men resten på venstre armen.


 En ting er sikkert, borte bra men hjemme best. Det er godt å komme hjem til 3 meter snø, en atmosfære som håret mitt klarer å leve i og ett kaldt soverom med dobbeltdyne slik at jeg kan ligge inntil Andreas uten å svette ihjel <3

Så dette var min juleuke. Hvordan har din vært? og fikk du noe fint? :D
La meg få vite som kommentar.  

Ingen kattepuser :(

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits