Ønskeliste til jul

 

Har du laget ønskeliste enda?

Hvert år spør folk hva jeg ønsker meg og jeg klarer aldri å svare på stedet fordi jeg har glemt det eller ikke kommer på noe spesielt. I år tenkte jeg nok en gang å lage en ønskeliste. Jeg er sånn som heller ønsker at familiemedlemmer/venner heller spleiser på EN gave istedenfor mange små ting. Jeg er ikke så glad i å ha masse forskjellig ting og heller glad i det jeg trenger eller ønsker meg. 

I år er jeg veldig kravstor ser jeg. Jeg er ikke vant til å få dyre ting og krever det gjør jeg heller ikke. Men i år skal jeg sette lista litt høyt, så kanskje familien spleiser eller gir meg penger til at jeg kan til slutt kjøpe meg det jeg ønsker meg selv HØHØ.

I år blir det også en veeeeeldig annerledes jul. Jeg skal til Gran Canaria (Puerto Rico) med Andreas og familien hans. Jeg har aldri vært i syden, utenom en Thailand tur som bestod hovedsaklig av Bangkok og familien til venninnen min, BEST TRIP EVER! Anyways, SYDEN PÅ JULAFTEN aka ingen snø. Det blir rart. Og SYDEN halloooo, aldri vært der. Så Andreas og jeg har spleiset på billett som julegave til hverandre, og det er mer enn jeg kan ønske. Å kunne få lov til å feire jul med han i det hele tatt <3 og at familien hans er så snill og lar meg få lov til å være med å tilbringe jul med dem. 

Hvor skal du feire jul?


I dag er det også 6 måneder siden vi ble sammen. YAY :D
Tegnet oss jeg <3 


På ønskelisten ligger det bland annet min favoritt hårolje som har gått tom Macadamia Natural Oil og Kingdom Hearts 2.5 collectors edition til PS3, og siden jeg ikke lenger har PS3, må jeg ønske meg det og xD


OG SE PÅ SHIRO FIGUREN, SO BEAUTIFUL <'3 T^T
og ofc noe mer ubrukelig beautiful stuff, sailor moon wand <3

  

 

Ingen kattepuser :(

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits