Shit, beste jeg har prøvd!

OK, så jeg har heeeeeele livet hatt problemer med uren hud. Jeg har alltid hatt kviser og jeg har prøvd det meste. Jeg ga opp veldig når det kom til hudprodukter og fant ut atdet beste for meg var rett og slett å ikke bruke noe i det hele tatt.


(illustrasjonsbilde)


For en uke siden kikket jeg på Internett etter nye hår produkter. Jeg kom tilfeldigvis over ett rense KIT som var veldig billig.  Det var 150 kroner for 5 sett med rens og kremer. Jeg søkte det opp og leste litt på det. For det første ble jeg umiddelbart tiltrukket av designet, deretter fant jeg ut som ALLER største pluss - det er IKKE testet på dyr og laget av naturlige ingredienser. Det har alltid vært mine krav til hudprodukter og sminke. Det kostet 150 kroner og ble sendt fra Oslo med gratis frakt, så jeg tenkte at dette skulle jeg faktisk prøve.

Jeg mottok det etter ett døgn, det var relativt små flasker, men det man regnet med for ett KIT på 5 deler. Du trenger utrolig lite i hånden for å dekke hele fjeset. Jeg begynte samme kvelden som jeg fikk det. Rens - spray - nattkrem. Allered DAGEN etter var det synlig mindre rødhet og kvisene hadde sunket. Jeg repeterte med dagkrem og fortsatte samme rutinen hver dag hele uken. Og jeg må si....huden min har ALDRI vært mykere, jevnere og det er nesten ikke tegn på en eneste kvise. 
Jeg har aldri trodd på sånne reklamer om uren hud. Men det her funker faktisk! 
Det heter CLEAR START og er laget av Dermalogica.
Til vanlig koster settet 300 kroner. Noe som jeg synes er dyrt. Men akkurat nå har de halv pris!
Verdt å prøve om du sliter med uren hud og har 150 kroner til overs. Til vanlig koster single flasker rundt samme pris og kittet er perfekt å prøve uten å føle du har kastet bort penger om du ikke synes det virker.(jeg tror jeg skal hamstre litt mens det er på salg)

innlegget er IKKE sponset, det er rett og slett noe jeg vil formidle fordi jeg syntes produktet var bra!

3 katter

PandaCat~<3

04.12.2014 kl.15:58

woah! :o så nesten photoshoppa ut!

Poem

04.12.2014 kl.17:05

PandaCat~: Det er ikke meg men ett illustrasjonsbilde av hvordan det så ut før og etter xD
For jeg så mer eller mindre ut som henne både før eller etter og siden jeg ikke var smart nok til å ta bilde av meg selv, var det her det nærmeste jeg fant xD

PandaCat~<3

04.12.2014 kl.17:33

ÅÅh, jaaja :P så bra ut, vurdert å ta det. har ikke så mye kviser men annet greier <.<

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits