Jeg er i avisa

 

Jeg ble for 2-3 uker siden intervjuet av Sandefjords Blad om min relasjon til Cosplay. En utrolig flink journalist som tok kontakt med meg gjennom facebook siden min og spurte om jeg var interessert, siden jeg var fra Sandefjord. Det hadde nylig blitt vist en "dokumentar" snutt på NRK1  om Cosplay, og for å gi litt påfyll til denne nyheten, valgte hun å gjøre ett intervju, samt ramse litt opp om hva cosplay er for nærmiljøet i Sandefjord.

Samme dag som det kom ut på Sandefjords blad (som var i dag), ringte hun meg og spurte om det var greit at samme artikkel havnet på nettavisen. Så klart var det det, det var ett godt intervju som var formulert veldig fint og ga bra informasjon om hva cosplay er.
Men det som er morsomt, er å lese alle kommentarene folk skriver. Det er som å stå i ett rom med masse mennesker - hvor disse ikke innser at jeg er der - og høre de prate høyt om meg. Veldig spesielt.

Det er forøvrig utrolig mange koselige kommentarer som varmer hjertet mitt. Samtidig er det alltid de som har noe å diskutere, noe negativt og si og de som ikke forstår hvorfor dette er en nyhet. Men sånn er det.

Linker til artikkelen fra Sandefjords blad HER og den til Nettavisen HER så kan dere lese litt morsomme kommentarer :D

Alt som er markert med rosa er linker ^^
Har også ett tidligere innlegg med flere intervjuer jeg har fått ha opp gjennom min cosplay "karriere" HER  

Ingen kattepuser :(

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits