Lykkeligste dagen i mitt liv

For å sope alle trist-heter til side. Første helgen i Juli skjedde det. Det lykkeligste som har skjedd i mitt liv.

Jeg og Andreas dro på hytten hans. Det var sommer, 35 varmegrader og sol hele helgen. Vi skulle være der alene og gjøre det vi likte best. Nemlig lage cosplay sammen. 
Vi kom dit, dette var min første gang på hytten hans. Det er en rød liten hytte ved vannet, litt opp i åsen. De hadde båt og ett nøst (arbeidshus som jeg liker å kalle det). Bak hytten er det ett høyt fjell og masse trær, noe skjermet fra resten av hyttenaboene.

Vi startet med å kutte noe som lignet ett sverd ut av en plate. Det var så varmt at det var vanskelig å jobbe. Vi så på hverandre og kom frem til at vi skulle ut å bade for første gang.
Jeg gikk for å kjenne i vannkanten. Brr, det var kaldt. Ikke fordi det var direkte kaldt i vannet, men fordi det var så innmari varmt på land. Jeg begynner å kle av meg. Naken. Han ser det og blir med på leken. Jeg prøver å presse meg uti. Men han tar tak i meg og bærer meg ut i vannet som nygifte. Når vannet nådde han til hoftene, dyppet han meg nedi. Jeg skriker, både fordi det er utrolig morsomt og fordi det er kaldt. Jeg tviholder rundt nakken hans slik at han blir med under vann han også. Når vi kommer opp igjen, holder vi oss tett inntil hverandre. Vi kikker på hverandre, og kysser. Det var semi solnedgang og vannet gjorde ikke annet enn å glitre. Det var som tatt rett ut av den mest klisjé og romantiske filmen du noen gang har sett. For første gang har jeg badet naken og for første gang har jeg kysset en i vannet. 

 Vi løp opp på land igjen og fant frem noen håndkler. Så satte vi oss ute i solsteken. Det tok ikke lang tid før vi koste oss sammen igjen og nøyt det fine været ute.

Vi laget middag sammen, koste oss med TV på kvelden og la oss til å sove. Veranda døra til soverommet stod oppe, det ble aldri helt mørkt og lukten av trehytte og sommervarmen kommer jeg aldri til å glemme. Jeg lå der, med han inntil meg. Slik skal det være for alltid, tenkte jeg. For jeg har aldri vært mer lykkelig.

Dagen etterpå begynte vi med cosplay lagingen på virkelig. Vi tenkte, ikke noe tøys nå. Og det ble relativt lite tøys...i starten. Vi gjorde ferdig sverdet hans, laget mer middag og koste oss resten av ettermiddagen og kvelden.Det var rett og slett bare meg og han. Veldig mye og god alene tid for å varte opp det som vi hadde strevet for å få til. Vi pratet mye om at det var rett i at det skulle være slik det hadde blitt. Mer var det ikke å tenke på.

Når vi dro fra hytten på søndagen. Den 06.07.2014 spurte han meg. Vi satt i bilen og var på vei til å kjøre derfra, så ser han på meg og spør om vi skal være kjærester. Det var ord jeg hadde villet høre. Det var ord jeg trodde jeg ikke kom til å høre før om veldig veldig lenge. Jeg ble sjenert med en gang og sier ja litt rolig først...så ser jeg opp på han en gang til..."JA SÅ KLART VIL JEG DET" sier jeg med energisk stemme. Jeg trodde ikke det han sa, så etter det hadde gått 5 min måtte jeg spørre
"er det...for real nå. Er vi kjærester?" han svarer med "jeg spurte gjorde jeg ikke? og du vil det, vil du ikke?" Jeg hadde enda ikke fått det klart for meg. Det var som å vinne i lotto. Jeg er bombesikker på at det er slik den følelsen er når man vinner. Jeg repeterte meg selv igjen. Så klart ville jeg være kjæresten hans.
Kyssedagen 2014. Da ble vi kjærester. Og alt det vonde, vanskelige, fantastiske og spennende hadde endelig samlet seg til noe det gikk ann å forstå.

 


For å oppsumere sommeren min - den beste sommeren jeg noen gang har opplevd. Så har vi opplevd ekstremt mye sammen. Jeg bor med han her i Trondheim. Vi har det utrolig lykkelig og bra sammen. Forteller hverandre alt - vi har blitt så utrolig mye på så kort tid. Dette var virkelig ekte kjærlighet ved første blikk.

Jeg lærte å stå på vannski. (det her er en kompis som står da)

 

Sovnet ved bålet <3Sommervarme på hytten med venner


Snapchat av at jeg alltid våknet tidlig på sommeren fordi...sommer!!!!

 

Spille Pokèmon Kort <3
 

Så dro vi på Narcon 2014 for å støtte venner som var med på NCC - Jonkjoping, Sverige.
Roadtrip DESU 

gjør oss klare for cosplayObito and Rin - fra Naruto

Opplevde live konsert med DUNDERPATRULJEN
Vi var også på klatretur, opplevde en haug med andre Cosplay Conventions. Har fått mange venner sammen og så utrolig mye mye mer!
Det var tre veldig lange innlegg på hvordan jeg opplevde det å møte kjæresten min. En person jeg bryr meg utrolig mye om og som jeg ikke klarer meg uten. Selv etter så kort tid. Vi har blitt bestevenner og elskere. Det eneste jeg savner, er venninnene mine fra hjembyen min. Det er vel det verste som har skjedd av å flytte til Trondheim, og ikke se venninnene mine like ofte. 

 

Jeg fikk en kommentar på forrige innlegg om hvor forferdelig det var at jeg skrev om utroskap offentlig. Og jeg er veldig enig i at det var en vond periode hvor de som var involvert ble behandlet på en feil måte! Med det sagt så kan jeg fortelle at eksen min har også fått en ny kjæreste, og han er lykkeligere med henne enn han var med meg i 3 år. Og eksen til Andreas, har jeg faktisk kontakt med. Vi prater nå og da og hun er faktisk på besøk en gang i blant og en utrolig hyggelig jente.

Jeg har også kanskje skrevet innleggene veldig egoistisk sentrert. Men det er veldig...EKSTREMT mye mer bak historien som jeg ikke ønsker å detaljere for å spare oss alle litt privatliv. Dette er en veldig spesiell hendelse som jeg tror skjer de færreste av oss.

Håper dere likte historien! 

og kanskje jeg skal begynne å fortelle litt mer i tekst enn bare bilder :D

2 katter

PandaCat~<3

13.11.2014 kl.10:20

Aaw søøøtee<3

Gry-J

13.11.2014 kl.12:10

Jeg ble litt sjokkert da jeg leste forrige innlegg. Men av og til så skjer det, og da er det ikke så mye å gjøre annet enn å håpe at det går bra. Og det ser det virkelig ut som det har gjort også! Ønsker deg det aller beste ^_^

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits