Vil det fungere mellom oss?

 

I forrige innlegg skrev jeg om hvordan jeg møtte en kar som jeg ble ekstremt forelsket i ved første blikk. 

Jeg lot han ikke være, jeg kunne ikke. Følelsene mine var for sterke for han og det hjalp ikke når han responderte på det jeg skrev på instagram'en hans og spurte om snapchaten min.
Jeg holdt ting veldig hemmelig når vi begynte å prate. Jeg ble så paranoid fordi følelsene mine var for store for han, at alt jeg skrev og sa til han ble...vel noe du ikke vil at kjæresten din skal finne ut av. Jeg byttet passord på mobilen en gang i uken og begynte å logge ut av facebook og skru av datamaskinen min når jeg var ferdig med den.

Vi la hverandre til på Facebook, og senere skype. Vi hadde pratet litt, hintet litt, ting ble veldig åpenbart. Vi følte det samme for hverandre.
Når vi snakket på skype, kom vi frem til at vi var HELT LIKE PÅ ALT. Paramore (musikk), Spillt i band, UKM, anime, spill, serier, mat, hverdagslig ting, hva man liker å gjøre. Vært spørsmål ble nesten en liten test, for å sjekke om vi ville fortsette å bruke tid på hverandre. Og jeg må si, vi bestod! Det var ikke en eneste ting vi ikke likte begge to. Jeg visste det. Jeg visste at det var noe spesielt med han. 

Jeg husker første gangen vi ringte hverandre på skype. Jeg var endelig alene hjemme og han var alene. Jeg var så nervøs. Det kilte i hele kroppen. Jeg fikset på meg hele tiden. Jeg ville at han skulle like det han så. Den kvelden lo vi og pratet mye. 


(dette er ikke fra første gang vi skypet)


Vi fortsatte å snappe, chatte, snakke.  

Jeg print screenet nesten alle bildene han sendte av seg selv til meg, det samme gjorde han med de jeg sendte. Han var så utrolig kjekk. Jeg husker jeg måtte gjemme de på dataen til bestevenninnen min. Så klart visste hun om dette, hun var den eneste jeg kunne prate til om alt.  Han hadde ikke fortalt det til noen enda.
Kjæresten min hadde lagt merke til at jeg var shady (gjemte bort mobilen, ga han ekstremt lite oppmerksomhet og smilte godt vær gang jeg så på dataen/mobilen) så han skjønte nok at noe var på gang. 

Det nærmet seg slutten av Mai og Andreas (som han heter så fint) skulle komme til Oslo.  Han hadde spurt om jeg kunne få til at han kunne sove hos meg...eller oss. SELVSAGT ville jeg det, av alt i hele verden. Jeg ville lukte han, kjenne hånden hans rundt hoftene mine igjen...jeg ville se de store brune øynene hans på nært hold.
Jeg fikk overbevist kjæresten min om at det var uskyldig besøk. (Jeg skulle uansett til Oslo den lørdagen jeg også for å være med på photoshoot for Desucon)

Det her var for spesielt. Det jeg og Andreas hadde sammen kunne ikke beskrives. Det var rett og slett som Romeo og Juliet.  


forbidden love

Dagen var kommet hvor han skulle komme til meg. Herregud som jeg gledet meg til han skulle komme den dagen. Jeg våknet opp gry tidlig. Sørget for at leiligheten var ren og ting var klart. Dusjet, og stelte meg kanskje i 2 timer...klokka var ikke blitt mer enn 12 og han hadde ikke en gang dratt siden han måtte jobbe. Det kilte i magen min hele dagen. Han skulle tross alt kjøre fra Trondheim til Sandefjord. Jeg trippet mer rundt i leiligheten og sørget nok en gang for at ting var som det skulle. 
Til slutt bestemte jeg meg for å sitte på dataen litt. Jeg klarte ikke å sitte i ro. Ikke var jeg bare super GIRA på at han skulle komme å besøke meg. Men også SUPER nervøs og skammet meg litt fordi kjæresten...var fremdeles kjæresten min.

 

Andreas og jeg hadde pratet mye, om hva som komme til å skje når han kom. Vi fantaserte over hvordan det ville vært å være inntil hverandre. Hvordan det ville være å se hverandre. Og tenk om...tenk om vi kysset?

Timene nærmet seg. Klokka var blitt elleve på kvelden. Om jeg ikke husker feil, ringte han meg og informerte meg om hvor han var og spurte om hvor hans kulle kjøre fra Oslo. Hjerte mitt banket så utrolig hardt. Det var som om det skulle hoppe ut av kroppen min. Men jeg må ikke glemme å fortelle at han hadde med seg en kompis. Selvsagt. Noe som gjorde det litt lettere å både få og ha han på besøk. Han ringte en gang til. Denne gangen var han fremme. Jeg kjente svetten begynne, magen knipe seg, og smilet komme...STORT smil komme. 

 

Jeg LØP ned trappen og kom ikke fort nok ut av døra. Jeg møtte på kompisen hans og jeg guidet han inn. Jeg og Andreas skulle kjøre til mamma for å hente en pumpe til en oppblåsbar madrass. NÅ SKULLE JEG SE HAN, FOR FØRSTE GANG SIDEN BANZAICON, HELT ALENE. Alle samtaler, bilder og hemmeligheter vi hadde delt den siste måneden gikk gjennom hodet mitt. Adrenalinet mitt pumpet og sommerfuglene vokste. Jeg lenet meg inn vinduet på bilen hans og sa noe av det DUMMESTE og kleineste ever "det blir 50 kroner for en blowjob"....jeg kan ikke tro det er det FØRSTE jeg velger å si til han når jeg ser han. Vi hadde så klart tøyset mye og jeg visste at vi hadde samme humor og at det ikke var...rart...selvom det var rart. Men HALLO, jeg kunne sagt HEI først vel?


for å illustrere

Jeg ble rød med en gang og kjente trangen til å skjule meg under håret mitt. Jeg satte meg inn i bilen og vi ga hverandre en klem. Han sa han hadde rå kjørt for å komme til meg fortere. Jeg likte at han ikke klarte å vente han heller. Det var mørkt ute, siden det var midnatt. Vi kjørte det lille stykke det tar hjem til mamma. Jeg kan ikke huske om vi pratet så mye, det var helt spesielt å kunne sitte ved siden av han. Det var vel det eneste jeg fokuserte på. Så om jeg kjenner meg rett, så pratet jeg sikkert utrolig mye RART fordi jeg var sjenert eller så var jeg helt stille å stirret bare på han...Jeg husker jeg ville at han skulle kjøre saktere. Men for at det ikke skulle virke mistenksomt, kom vi oss frem og tilbake på normal tid. Når vi var kommet tilbake igjen, fikset vi madrassen og til vår store FACEPALM så var madrassen oppblåsbar av SEG SELV og trengte egentlig ikke noen pumpe. Begge to bare "OMG serr?" 
Men vi så på  hverandre og ga hverandre ett blikk om at det ABSOLUTT ikke gjorde noe at vi fikk være litt alene sammen.

 

Kjæresten min gikk å la seg så fort vi var kommet tilbake og han hadde hilst på Andreas. Jeg jublet inni meg. Det betydde mer tid alene. Utenom at kompisen hans var der da. Jeg prøvde å gi han noe å bry hodet med slik at jeg kunne være på gjesterommet alene med Andreas. Vi prøvde å få det til å høres ut som om vi hadde en samtale, når sannheten var at vi holdt i hverandre. Han hadde klemt meg inntil veggen. Han var utrolig nærme ansiktet mitt. Jeg kunne kjenne den varme pusten hans på leppene mine. Jeg pustet tungt. Vi pustet tungt sammen. Det skulle til å skje, jeg ville at det skulle skje. Jeg gjorde det. Jeg dyttet leppene mine mot hans. De var utrolig myke, store og varme. Det var over alle forventninger. Han kysset tilbake. Det kilte i hele kroppen og jeg ville bare falle om. Det her var ikke virkelig. Det her skjedde ikke. Det var for godt til å være sant. At en som han, så kjekk, morsom OG ALT JEG HAR LETET ETTER interesserte seg tilbake. I MEG?
Vi ga oss fort. Vi kunne ikke stå der å kysse når kompisen hans satt i rommet ved siden av og lurte på hvor det ble av oss. Vi var våken lenge, alle tre i stua. Jeg måtte til slutt gå å legge meg. 


jeg skisset denne for noen dager siden

 

Dagen etter dro Andreas og kompisen gry tidlig til Oslo for  å delta på Pokemon Norgesmesterskap. Jeg dro litt senere på dagen til Oslo, utkledd og klar for photoshoot med Desucon. Jeg dro med en venninne av meg og møtte flere i Oslo. Jeg hadde det så UTROLIG bra den dagen. Det var sol, fint vær, sommer. Jeg følte meg glad, bra og alt på en gang. Jeg var også veldig gira på at dagen skulle "ende" slik at jeg fikk se Andreas igjen. Etter noen timer med photoshoot og noen timer med sosialisering i Oslo med venner, så dro meg og venninnen min til lokalet Pokemon ble holdt. Vi fikk forsovidt litt for mye oppmerksomhet på Pokemon lokalet enn jeg hadde håpet på. For det første kom vi i cosplay, for det andre så var venninnen min cosplayet SOM EN POKEMON... xD


 

 Den dagen var vi å spiste og jeg møtte en haug av pokemon spillere og nye venner.
Vi dro hjem, Andreas og kompisen kjørte bil (to seter så jeg kunne ikke sitte på) mens meg og venninnen min dro hjem med Tog og buss. Vi diskuterte veldig mye om det som hadde skjedd i det siste med meg og flørten min. Og det var egentlig en veldig god dag. Jeg hadde aldri vært alene med venninnen min før og vi...båndet skikkelig. Det var utrolig gøy og mega koselig. 
Når vi kom hjem fikk jeg beskjed fra kjæresten min om at han ikke kom hjem og hadde dratt på fest. Han pleide da aldri dra å gjøre noe sånt. Hvertfall ikke uten å spørre. Han var hos noen kompiser og skulle sove der hele natten. Jeg ble så klart LYKKELIG. Hva er det for en følelse å ha når kjæresten din ikke kommer hjem... 

Vi satt oss for å se en film. Jeg og han delte teppe i sofaen mens kompisen hans satt i stolen. Vi benflørtet lett først, som så utviklet seg til holding i hender og litt små...tafsing for å kalle det det. Vi prøvde å skjule det så godt som mulig under teppet. For kompisen til Andreas visste jo selvfølgelig ikke at vi var på flørtern. 

 

Dagen etterpå (dag 2) hadde vi forsovet oss. Jeg hadde planlagt å dra med dem til Oslo for å være med på pokemon. Jeg hadde spillt aktivt ett år i 2011 og ville gjerne ta det opp igjen. Spesielt når det var noe han interesserte seg for. Jeg våknet av meg selv klokken ni på morgenen. Jeg gikk inn på rommet Andreas sov på. Poket han litt på armen og sa "ey, vi må dra, vi har forsovet oss"
Han tok tak i armen min og la meg inntil han på madrassen. Vi kysset. igjen. Det hadde skjedd noe mellom oss den kvelden. Vi hadde ikke bare små flørtet under teppe, vi hadde kysset og klint lenge etter at kompisen hans hadde sovnet. Vi hadde tatt på hverandre. Kjent oss inntil hverandre. Så å se han dagen etterpå føltes så utrolig godt og naturlig. 

 

Vi vekket kompisen og jeg fikk fikset slik at vi fikk låne en større bil. 
Hele dagen gikk til å spille pokemon og møte folk. Denne dagen var ikke like lang som dagen før. Så når opplegget var ferdig, dro vi alle hjem til en av dem som spillte. Han hadde invitert hele pokemon gjengen hjem til seg. Vi brukte mye av tiden på å finne en plass vi kunne være litt alene. Men det skjedde dessverre yderst sjeldent.
Vi dro hjem igjen. Jeg kjente jeg ble mer trist enn glad. Det her var siste dagen han skulle sove her. Så skulle han dra igjen, helt til Trondheim. Hva skjedde etter det da? Skulle han velge meg? Ville han satse på meg? Ville han gi meg en sjanse til å vise at jeg er bra for han!  

Dagen etterpå (dag 3) våknet jeg relativt tidlig igjen av meg selv. Vi planla å dra på stranda før de skulle kjøre. Det var ekstremt fint vær og varmt. Hvorfor ikke. Jeg fikk med meg bestevenninnen min, kompis og vi dro. Med kjæresten. Jeg ville egentlig bare være alene med han, ikke sitte 10 meter fra hverandre å se på. Vi var på stranden i en time eller to før vi måtte dra hjem igjen. De pakket og det var på tide å si farvel. Jeg fulgte de ut og var han med en tur på butikken før han skulle reise. Heldigvis fikk vi være alene. Han kysset meg. Det var så godt og utrolig trist. Ville det bli oss to til slutt?
Han ga meg aldri noe tegn eller svar på at han ville gjøre det slutt med kjæresten sin for å være sammen med meg. Det gjorde så utrolig vondt.
Da de hadde kjørt, gråt jeg litt før jeg mannet meg opp til å gå å møte kjæresten min. Jeg ville gjøre det slutt. For han sitt eget beste og for mitt. Det var ikke vits å være sammen når jeg hadde så intense følelser for en annen. Men, før jeg visste ordet av det, hadde kjæresten min allerede begynt på setningen
"Jeg så hvordan du var når du var rundt Andreas. Du er forelsket du?" jeg ble sittende å stirre på han. Selvsagt hadde han sett det, han var ikke dum. "ja, jeg er det". sa jeg. Så sier han "da, tror jeg det er best vi gjør det slutt". "Ja" jeg var enig.  Jeg ble, veldig lettet men samtidig utrolig lei meg.

Etter 10 minutter så jeg plutselig noe som lå igjen fra Andreas, jeg ringte han. De kom tilbake. Herregud jeg fikk se han en siste gang!
Jeg løp ned, stod å ventet på trappen. Jeg gråt. Han så det og spurte hva som hadde skjedd. Jeg sa til han, at jeg og kjæresten hadde gjort det slutt og at jeg var glad for at jeg fikk se han en siste gang.

Alt var så rart. Hva ville skje nå? Vil Andreas ha meg?

 

5 katter

vildevatn

08.11.2014 kl.12:23

Kjempebra innlegg :D

PandaCat~<3

08.11.2014 kl.15:25

Får jeg høre mer???????

ehh??

10.11.2014 kl.20:07

herregud stakkars typen din og dama hans! jeg har ikke ord.

Du skriver et offentlig innlegg for hele verden, og beskriver hvor fantastisk det var å være utro. om du hadde så store følelser for denne fyren så kunne du i det minste ha gjort det slutt først. Stakkars mennesker som har vært involvert i det her

Poem

11.11.2014 kl.16:00

ehh??:
Det var en veldig spesiell hendelse som ikke hadde skjedd til vanlig. Det er absolutt ikke greit å være utro, men på mine vegne kunne jeg kanskje forklart litt mer om at meg og typen hadde prøvd å slå opp to ganger før og vi visste vi ikke var noe for hverandre. Det ble slutt mellom meg og typen før det skjedde noe mer.

Det var både fantastisk og helt forferdelig på en og samme tid. Og jeg skammer meg selvsagt over at ting skjedde før det ble endt noe med de vi var sammen med.

Poem

13.11.2014 kl.00:41

PandaCat~: Nå har det kommet ett nytt innlegg som oppsummerer alt :D

Skriv en ny kommentar

Poem

Poem

23, Trondheim

Cosplay - Gaming - Kjærlighet

Kategorier

Arkiv

hits